Χριστούγεννα στην Κωνσταντινούπολη!

Μαγικές Γιορτές * Petrides Travel, 4ήμερη Εκδρομή στην
Κωνσταντινούπολη, 23 - 26 Δεκεμβρίου 2017
Σταυροδρόμι της Βυζαντινής και Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών, ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη προσφέρει μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία με αξιοθέατα όπως το πραγματικά εντυπωσιακό Μπλε Τζαμί με τους έξι μιναρέδες, το παλάτι του Μωάμεθ Topkapi Sarayi, την παραλία του Ντολμά Μπαχτσέ με τα λευκά της μάρμαρα και φυσικά την περίφημη Αγιά Σοφιά που αποτελε...ί must για κάθε επισκέπτη
Για όσους αγαπούν το shopping και να περιδιαβαίνουν στις πολύβουες αγορές η Κωνσταντινούπολη αποτελεί ιδανικό προορισμό με περιοχές όπως η σκεπαστή αγορά Kapali Carsi που θα εξασκήσετε τις ικανότητες σας στο παζάρι αλλά και στην Αιγυπτιακή αγορά Misir Carsisi με τα μεθυστικά αρώματα των μπαχαρικών.
Στην πλατεία Taksim που σφύζει από κόσμο θα απολαύσετε τον καφέ σας και στην Istiklal Caddesi θα ακούσετε ζωντανή μουσική σε κάποιο από τα διάφορα μπαρ. Στη γέφυρα του Γαλατά θα αισθανθείτε δέος στο σημείο που η Ανατολή συναντά τη Δύση.
Γοητευτική, σύγχρονη αλλά και με ιστορικό χαρακτήρα, η "Πόλη" συνδυάζει τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα με τα στιλάτα εστιατόρια, τις τοπικές λιχουδιές από πολύχρωμα λουκούμια και όλων των ειδών τα σιροπιαστά ως τις πλούσιες πολίτικες γεύσεις που συναρπάζουν τους λάτρεις της καλής κουζίνας, με μουσεία σύγχρονης τέχνης και jazz bar.
Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα city break και όχι μόνο, χάρη στις πολλές πτυχές της που αποκαλύπτονται σταδιακά στον ταξιδιώτη.