17 - 20 Φεβρουαρίου Μπάνσκο

Μπάνσκο: μια μικρή Ελβετία για πορτοφόλια...Βαλκανίων!

Αγαπάτε το σκι αλλά η τσέπη σας δεν αντέχει τα πανάκριβα χιονοδρομικά κέντρα που ροκανίζουν τον μισθό σας; Το Μπάνσκο έχει την ιδανική λύση για εσάς.

 

Μπορεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια να αργούμε να δούμε...χειμώνα και χιόνια, όμως στη γειτονική Βουλγαρία, ο χειμώνας καλά κρατεί. Ελάτε να ταξιδέψουμε στο μέχρι πρότινος άγνωστο Μπάνσκο, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο χιονοδρομικό προορισμό, χάρη, όχι μόνο στις άρτιες υποδομές του, αλλά κυρίως στις απίστευτα χαμηλές τιμές του.

Μαγικές Χειμερινές Αποδράσεις * Petrides Travel,
Μπάνσκο Φεβρουάριος 2018
4ήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο 17 - 20 Φεβρουαρίου
www.petridestravel.gr Tel: 2254022039 & 2254029550
Petrides Travel, τον Φεβρουαριο σας προτείνουμε να ταξιδέψετε μαζί μας από Λήμνο σε μια εκδρομή που συνδυάζει τη δυναμικότητα της χιονοδρομίας αλλά και τη χαλάρωση των υπέροχων σπα της περιοχής.
Το Μπάνσκο ως κοντινός χιονοδρομικό προορισμός μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε πολυτελή διαλείμματα με χαμηλές τιμές.
Μπάνσκο! Η απόλυτη διασκέδαση σε συνδυασμό με το καλύτερο χιονοδρομικό των Βαλκανίων και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής! Ας τα πάρουμε όμως λίγο από την αρχή τα πράγματα γιατί πάμε που πάμε εκδρομή, να μην ξέρουμε δυο βασικές πληροφορίες για τον προορισμό μας;